Gość Lol XD Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Czytałem ostatnio jak ktoś wstrzyknął sobie powietrze pod skórę co według mnie jest nieodpowiedzialne. Ale mam pytanie co by sie stało jak ktoś wstrzyknął by sobie powietrze w okolice kolana, czy lekarz by sie zorientował? Czy możliwe jest any miec powietrze w kolanie po upadku? A czy powietrze wstrzyknięte pod skore jest tak samo groźne jak w żyłę? A co jeśli w ten ktoś wstrzyknął by sobie wodę, czy lekarz wiedziałby ze on to sam zrobił czy możliwe ze myślałby ze to po urazowe? Wiem duzo tego ale prosze o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xd Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Odp prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Twoja wyczekiwana odp Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi