Gość kupis11 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witam.mam problem tylko taki ze to moze sie wydac dziwne*byłem 4 mies temu u urologa i stwierdził ze mi schodzi piasek.tylko ze ja chyba jestem przewrazliwiony i pojechałem na usg ukł mocz.tam wyszło ze mam kamyk 4 mm w lewej nerce a w prawej jakas blizne.moczowody wolne a prostata chyba 34/34|34chyba bo niepamietam dokładnie i jakies nierowne obrysy.robiłem tez 4 razy badanie moczu i podobno za kazdym zazem wyszło ok.chodziłem czesto dolekaza bo niekiedymam takie dziwne ukłucia w pechezu albo w cewce tylko ze nie sa to ukłucia wpodczas oddawania moczu takie jakies dziwne.podczas tych 4 mies zdazyło mi sie 2 razy tak jakby mi sie sikac przezcały dzien chciało.a niekiedy po oddaniu moczu jakby mi pare kropli skapło na bielizne bo troche mokro było.wczesniej pamietam musiałem w nocy raz wstac zeby sie wysikac a teraz nie.zato niekiedy rano mam uczucie jakbymnie w okolicy nerek bolalo .moze dlatego ze nie oddaje moczu w nocy.i jeszcze jedno *zauwazyłem ze mam lewe jadro troszke wieksze od prawego i twardsze (tylko ze na prawym miałem operacje na zylaki ) i niekiedy mnie lekko boli samo albo troche bardziej boli jak sie w nie lekko udeze sam a z prawym tak niejest.byłem z tym u urologa i powiedział ze wszystko jest ok ale mi sie tak niezdaje.siostry i rodzina mowia ze jestem przewrazliwiony na tym punkcie bo mi dziade zmarł na prostate i mowia ze to od tego tak.wiec drogi doktorze zdaje mi sie ze mam problem albo z pecherzem albo z nerkami albo z prostata albo z jadrem lub tak jak mi mowia z głowa.dodam tylko ze jak niekiedy sikam to tak jakby na biało i tak jakby sie mocz pienił bardziej.niewiem co o tym myslec.czy mozliwe ze jestem chory na raka ktoregos z tych narzadów co wymieniłem.prosze o odpowiec i porade.mam 20 lat .dodam ze na internecie objawy tych chorub pokrywaja sie z moimi.chyba jeszcze mam wezły chłonne powiekszone ale niewiem .mam takie wyczuwalne kulki ale małe w pachwinie i bardziej po lewej stronie.wszystko takie dziwne jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Jeśli urolog zapewnił Pana, że wszystko jest w porządku to tak jest. Należy chodzi regularnie na kontrole do urologa i co pewien czas wykonywać USG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Mam pytanie jeśli tylko w czasie inicjacji seksualnej jądrą lewe jest twardsze od prawego mam prawo się bać? Tylko wtedy widać róźnicę gdy jestem podniecony. Jak nie to wszystko jest ok. Nic mnie nie boli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi