Gość Przytłoczony. Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam. Mam 16 lat i jest to dla mnie ważne. Dawno temu jako dziecko miałem jakiś zabieg na stulejkę. Potem miałem problemy z higienią ale się tym zająłem i jest lepiej poza tym napletek podczas wzwodu mogę ściągnać sam lecz samoistnie nie schodzi. Napletek w spoczynku ma kształt trąbki po prostu trochę wystaję za żołądź. A podczas wzwodu jak już sciągnę napletek to z napletka za rowkiem robi się takie zgrubienie i wydaję mi się, że kiedyś podczas seksu po prostu napletek sam by się zsuwał. Dodam, że chyba mam troszeczkę za krótkie wędzidełko. Czy muszę być obrzezany? Jest to dla mnie bardzo ważny temat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqa Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak mogą wyglądać choroby penisa http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi