Gość Renigan Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam. Mam dośc niezreczną dolegliwość minaowicie mój Penis bardzo spuchł i da sie wyczuć dośc duży guz pod skóra który przez ostatnie dwa dni sie powiekszył, dolegliwosi bólowych jako tako nie ma jedynie podczas rannego wzwodu czuje umiarkowany ból. Nie uprawiałem ostatnio sexu ani sie nie masturbowałem, stało sie to samoistnie. dodam że jakiś czas temu uderzyłem sie niefortuninie w pracy w krocze ale miało to miejsce ok 2 miesięcy temu i po 2 dniach zupełnie przestało boleć. Jak moge samemu sobie z tym poradzić, jakaś maść na obrzęk lub inne specyfiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebek Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Choroby penisa na stronie dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi