Gość Keperon32 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam, tydzień temu wyczułem u siebie guz na mostku. Dokładnie w górnej części na łączeniu żeber z mostkiem. Guz jest bardzo twardy(jak kość) . Około 2 cm średnicy . Nie boli pod naciskiem . Nie wiem kiedy powstał, ale np 2 miesiące temu nie miałem go na pewno, a przy najmniej nie był wyczuwalny . skóra na nim nie przyjmuje żadnego koloru(naturalny) . Dodatkowo troche pod tym guzem także na łączeniach żeber z mostkiem wyczuwam mniejsze guzy (Dopiero dzisiaj je wyczułem) Co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keperon32 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dodam tylko jeszcze, że mam 19 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julita Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Moja córka ma to samo ma 17l.od dłuższego czasu mówiła że ja serce boli..a ja do niej serce w tym wieku?po jakimś czasie wyczuła guzek między piersiami dokładnie na klatce.. bolący.jestem przerażona ale zarejestrowałem ja do lekarza..co powie okaże się ..jestem dobrej myśli..idź do lekarza to nic nie kosztuje.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi