Gość anonim Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Mam mały problem. Otóż nie wiem czy wszystko jest w porządku czy coś jest nie tak ale postaram się dokładnie wytłumaczyć o co mi chodzi. Kiedyś miałem problem ze ściągnięciem napletka ( nie mogłem ściągnąć do końca bo bolało mnie w trakcie) ale od tamtego czasu ćwiczyłem i jestem na etapie gdzie w stanie spoczynku napletek schodzi bez problemu a w zwodzie czasami jest ciężko ale ostatecznie mogę odkryć cały żołądź. Tylko ,że skóra z napletka nie zsuwa się normalnie tylko zwija ( czyli coś jak nakładanie prezerwatywy ale w tył) no i nie wiem czy to tak powinno być. Efekt końcowy jest taki, że zsunięty napletek w rowku zażołędnym tworzy widoczny fałd zawiniętej skóry, a gdy patrzyłem na różne zdjęcia penisów to czegoś takiego nie ma w miejscu rowka zażołędnego( wyglądają gładko jakby wgl nie było żadnej skóry). Czy ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikołaj Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 To jest zapewne stulejka. Przełam się i udaj się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi