Gość Katarzyna Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Mam pytanie jak długo goi się naderwane wędzidełko napletka i czy długo trwa krwawienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Jeżeli doszło do naderwania wędzidełka to najlepiej udać się osobiście do chirurga. Może dojść do całkowitego przerwania wędzidełka, wówczas krwawienie jest zwykle jeszcze większe. Trudno mi powiedzieć jak długo będzie trwać krwawienie, ponieważ zależy to np. od stopnia naderwania, krzepliwości krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Nie dawno zdarzył mi się podobny *wypadek* wydaje mi się ze zerwało się do końca lecz krwawienie ustało zaraz po tym jak się z orjętowałem co się stało i od 2 dni nie nic się nie dzieje. Czy będzie to miało jakieś dalsze komplikacje ? i czy tydzień 2 wystarczą na całkowite zagojenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Doczekam się odpowiedzi kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek2 Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Wędzidełko może okaza się osłabione i krwawienie może się pojawić powrotnie. Udaj się do urologa, nie czekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi