Gość Adam Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam, mam problem z żołędziem ponieważ od ponad miesiąca jest mi w niego zimno przez co odczuwam w tej okolicy ból, dodatkowo z rana jest on bardzo blady i czasami w ciągu dnia. W okolicy ujścia cewki moczowej oraz u spodu żołędzia jest zaczerwieniony (nie zawsze). Po wzwodzie żołądź jest pomarszczony (wcześniej tego nie było) oraz często mnie piecze. Od kilku dniu (co jakiś czas) dodatkowo bolą (kłują) mnie jądra. Lekarz stwierdził że jest to najprawdopodobniej bakteryjne zapalenie prostaty, natomiast antybiotyki mi nie pomagają. Czy te objawy mogą świadczyć o jakieś innej chorobie? Bardzo proszę o odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Bardzo proszę o odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Czy nikt nie wie co to może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolo Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Choroby penisa na stronie dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi