Gość qwerty123 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Mam 24 lata, rok temu miałem zabieg wycięcia torbieli włosowatej przy kości ogonowej. Od tamtej pory zacząłem bardzo dbać o higienę w tamtych okolicach, zastanawiam się czy aż nie za bardzo. Podczas mycia wyczulem w odbycie od strony krocza coś twardego wielkości małej pestki. Myślałem że to siemię lniane lub coś podobnego i probowalem to wyciągnąć, jednak to nie to. Podraznilem to i teraz mnie to uwiera, szczególnie kiedy długo jestem w pozycji siedzacej. Minęły 3 dni i jestem zaniepokojony. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qwerty123 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dodam że nie mam żadnych problemów przy współżyciu seksualnym, oddawaniu moczu lub defekacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi