Gość Kuba Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Mam 23 lata.Od jakiegos czasu mam duze problemy z erekcja, kiedy juz do niej dochodzi utrzymuje sie bardzo krotko i do tego czuje kłucie, ucisk z prawe strony brzucha, czasami tez z tylu czasami na nodze.Wydaje sie ze to kłucie przeszkadza w utrzymaniu erekcji.Zaczelo sie to kiedy podczas jakiejs masturbacji za bardzo opoznialem wytrysk i wrecz czulem ze cos mi wtedy peklo w tym miejscu brzucha.Od tamtego czasu mam taki problem.Prosze o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 W tej sprawie najlepiej skontaktować się z urologiem. On po badaniu bezpośrednim zadecyduje o dalszym postępowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 idź do lekarza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość K Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam jak rozwiązał sie Twoj problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ... Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi