Gość Hk86 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Mam 14 lat Nie wiem czy to jakas choroba czy co A mianowicie skorka nie schodzi sama podczas wzwodu lecz moge ją ściągnąć ręką... Wiecie o co może chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniekxd Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Mam ten sam problem, lecz gdy puszczam skórka znów się *zakłada*. Nwm co mam zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ar Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi