Gość Ola Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Od wczoraj mam dziwna narośl, nie wiem właściwie jak ją opisać. Na forum pisano o guzkach rożnych wielkości i myślałam, że to właśnie jakiś guzek, ale po obejrzeniu stwierdziłam, że to nie jest guzek a przynajmniej na niego nie wygląda... To jest jakby fałd skóry nie jest ani okrągły, ani podłużny po prostu taki fałd. Nie obejmuje całego tego mięśnia ujścia odbytu tylko kawałek. Ma kolor różowy i nic nie odczuwam, żadnego bólu, pieczenia no po prostu nic tylko dyskomfort związany z faktem, że go czuje. Dodam, że mam 18 lat i jedyne dolegliwości jakie mam poza naroślą to biegunki zawsze kiedy się stresuje. Wiem też, że mój tata i dziadek mają/mieli hemoroidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Najlepiej udać się do chirurga, który obejrzy zmianę. Całkiem prawdopodobne, że są to hemoroidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 To jest coś nieprawdopodobnego! niedługo po napisaniu poprzedniego pytania zasnęłam, a kiedy się obudziłam już tego nie było! o co chodzi?! haemophilus, dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 znowu się pojawiła... nic nie rozumiem...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Przy bardziej zaawansowanych żylakach, wystają one z kanału odbytu. http://www.echirurgia.pl/zylaki/zylaki_odbytu.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja tez Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 hej ,ja mam dokladnie ten problem co ty, nic mnie to nie boli ani nie przeszkadza ,ale z poczatku trocheswedzialo, nie wiem czy to hemoroid czy co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość H Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 I jakaś maść na tą narośl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi