Gość Anulka42 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam Ponad rok temu po zaprzestaniu karmienia piersią na szczycie brodawki pojawiła mi się wypukła narośl, która urosła do około 0,5 cm. Wypełniona była czymś białym i nie sprawiała żadnych problemów. Od dwóch dni kolor wypełnienia zmienił się na żółty-jakby tam zebrała się ropa- a brodawka zaczęła boleć, szczególnie przy dotyku, jakbym dotykała jakiś wrzód. Wcześniej miewałam białe grudki w okolicy sutka lecz samoistnie znikały.Czy mogę sama nakłuć narośl, aby ropa mogła wypłynąć? Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Pani Anulko - w takim przypadku w żaden sposób NIE WOLNO! samodzielnie nakłuwać sobie brodawki sutkowej aby wg Pani usunąć wydzielinę z piersi. KONIECZNE!! jest dokładne badanie- najlepiej przez ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi