Gość beata beti Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Mam pytanie od 2 tygodni mam ból z prawej strony z tyłu pod łopatką i promieniuje ten ból do przodu ,jednakze wiekszy ból mam z tyłu na plecach. Ból jest bardzo silny i prosiłabym o porade w tej sprawie bo nie wiem co moze byc tego przyczyną, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Na początku na pewno z tym bólem należy udać się do lekarza. Przyczyną bólu mogą być zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa lub też kamica pęcherzyka żółciowego (USG jamy brzusznej oraz RTG odcinka piersiowego kręgosłupa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Od kilku dni niespodziewanie zaczely bolec mnie plecy po lewej stronie tuz pod lopatka bol wzmaga sie gdy porusza prawa reka lub gdy przewram sie na lozku na prawa strone ciala. Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi