Gość Asia Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam, lekarz rodzinny zdiagnozowal u mnie szczelinę odbytu, jednak po wizycie u chirurga okazalo się że szczeliny nie mam. Wykonano rektoskopie usunięto polipy, pobrano wycinki do badań. Wynik wskazał ze mam przewlekle zapalenie odbytu. Po leczeniu augmentinem clotrimazolem czopkami bol został jedynie zlagodzony. Nie moge się wypróżnić przez okropny bol i nadal pojawia się przy wypróznianu krew. Chirurg mowi ze nie widzi szczeliny ani hemoroidów. Co robić? leczenie przeciwzapalne i przeciwgrzybicze nie pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi