Gość Adam Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Adam lat 38 Stan po przebytej operacji kręgosłupa piersiowego.Brak cech poluzowania elementów stabilizatora.Kątowe zagięcie osi długiej kręgosłupa piersiowego-pogłębienie kyfozy. Odcinkowy nierówny zarys tylnych odcinków żeber po stronie prawej-zmiany pooperacyjne. SKĄPE PASMOWATE ZAGĘSZCZENIA PONIŻEJ DOLNEGO BIEGUNA WNEKI PŁUCA PRAWEGO (NAJPEWNIEJ O CHARAKTERZE ZMIAN POZAPALNYCH. Poza tym miąższ płucny prawidłowo powietrzny,bez zmian ogniskowych Wnęki naczyniowe nieposzerzone .Serce rtg w normie. Wskazana ocena porównawcza z wcześniej wykonanymi badaniami rtg klp. Ostatni rtg mialem ok ,interesuje mnie tylko to wyszczególnione wielkimi literami.Dodam ze rtg robiłem mając lekkie przeziębienie. Wizytę z wynikiem nam dopiero na 14 września.Czy mam się czymś niepokoić . Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi