Gość Kacper Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam mam 15 lat ( za parę miesięcy skończę) i właśnie zauważyłem u siebie pewien problem... Zmartwiło mnie że napketek nie zchodzi z żołędzie do końca ( tzn sam bez problemu go zciągam nie boli itp) zatrzymuje się na ostatnich można powiedzieć mm żołędzia.. Poczytałem o tym na forach i niemam problemu ze ściąganiem napletka nic mnie nie boli jak go zciągam to normalnie do końca wszystko ok... Z góry dziękuję za pomoc :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Prawdopodobnie za krótkie wędzidełko, ale to zazwyczaj nie stwarza prolemow więc można olać ten temat. Jak chcesz potwierdzenia wrzuć foto od dolnej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johnny Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Witam. Otóż miałem ten sam problem gdy byłem młodszy. Poradziłem sobie z tym sam. Była to stulejka, którą wyleczyłem specjalnymi ćwiczeniami i dziś już wszystko jest ok a napletek schodzi do końca. Gdybyś chciał zapytać o takie ćwiczenia lub o cokolwiek związanego z tymi sprawami to daj znać na maila : johnny1502@wp.pl Postaram się pomóc, bo przechodziłem to samo . Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi