Gość Maja z Łodzi Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Panie Doktorze jestem po operacji tarczycy, wycięto mi całą tarczyce wraz z węzłami chłonnymi z prawej strony ( nowotwór brodawkowaty), pisałam już do Pana wcześniej o porade ( jestem Maja z Łodzi)- TEMAT BYŁ JAK ZDIAGNOZOWAĆ GUZY W PŁUCACH.Ostatnio wykonałam badania : Tyreoglobulina 0,49 ng/ml ( przed wynikiem strzałka skierowana w dół) i TSH 0,49 ng/ml ( przed wynikiem strzałka skierowana w dół) . Proszę o odpowiedź czy te wyniki są prwidłowe? 23.06.2009r. idę do Zgierza do szpitala. Dziękuje za Pana pomoc i bardzo serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Proszę jeszcze podać wartości z zakresu normy. Czasami zakresy wartości różnią się pomiędzy laboratoriami. Wyniki wydają się być prawidłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maja z Łodzi Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Tyreoglobulina 1,4-78. TSH0,27-4,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi