Gość kap1i Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam, mam 16 lat i kilka tygodni temu przy wylocie cewki moczowej, pojawiła mi się narośl. Nie boli, nie przeszkadza w oddawaniu moczu, ale zauważyłem że powoli zaczyna się powiększać. Podczas erekcji jest prawie niewidoczna, jakby zlewała się ze skórą, wydaje mi się ,że może to być spowodowane reakcją alergiczną. Od czasu kiedy się ona pojawiła, skóra na główce dziwnie się zachowuje, to znaczy zdarzyło się, że bardzo mocno się wysuszyła, była wręcz twarda, i bardzo szorstka w dotyku, raz nawet zaczęła sama odpadać. Kiedyś również skóra w postaci małych łatek odpadała mi na jądrach, po kontakcie z płynem do higieny intymnej. Czy da się to wyleczyć, bez konieczności pójścia do urologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi