Gość thor Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam bo to mój pierwszy post od pół roku walcze z bocznym przyparciem rzepki u prawym kolanie z powodu nierehabilitacji skręconej kostki też w prawym.. Ostatnio W LEWEJ nad rzepką pojawił się ból po ćwiczeniach rozciągających, wczesniej miałem 3 dni przerwy na których mocno siedziałem przy komputerze (pozycja siedząca) dzisiaj byłem na usg wyniki w załączniku pójde oczywiście do ortopedy ale mam pytanie - czy nie obędzie się bez operacji? gdy bolało na kilka dni dałem spokój z ćwiczeniami i przestało, jak dzisiaj robiłem rozciaganie to wróciło, jakieś chrupanie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thor Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 jak co załącznik nie mogę dodać, problem jest w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi