Gość jośka Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witajcie, jakis czas temu lekarz usunal mi ablacja kurzajke.... zalozyl 5 szwów rozpuszczalnych. 3 zewnetrze i 2 wewnetrzne. na to nakeił stripy i kazal co tydzien byc w klinice. fakty sa taki, ze wdalo sie zakazenie, rana rozeszla sie i teraz goi sie przez ziarninowanie ... ja ciagle pytam czy bede miala blizne, czy to czasami nierowno sie to goi, odpowiadaja ze blizy nie bedzie, a to ze nierowno to tylko opuchlizna. ponizej link do zdjecia. ostrzegam, ze jest to zdjecie z tych drastycznych. https://zapodaj.net/8d335837437b1.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 a po co bylo ja usuwac w tak drastyczny sposob,skoro sa leki na kurzajki.wystarczy w aptece kupic lek antywirusowy taki jak groprinosin lub neosine sa bez recepty.wystarczy zazyc jedno opakowanie,ok.50szt.a kurzajki i inne brodawki same znikna!to sprawdzony sposob,moj syn mial 10 kurzajek na stopach i jedna brodawke na dloni po tych lekach wszystko zniknelo bo kurzajki to poprostu wirus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi