Skocz do zawarto艣ci
eChirurgia.pl

Nowotwor jalita grubego ,poprzecznicy

Go艣膰 Jola 66

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Jola 66

Witam !! moja mama zachorowala ma nowotwora jelita grubego taka byla postawiona diagnoza juz po pierwszym badaniu USG ,zostala na oddziale chirurgicznym ,zrobili wszystkie badania tomograf pluc ,jamy brzusznej ,wiec nie bylo przezutow ani na plucach ,ani na watrobie wezly chlonne czyste ,kolonoskopia ,gastroskopia,przy kolonoskopi byl wycinek z tego guza ,okazal sie ten material nie zlosliwy ,wiec przystapili do operacji ,lekarz powiedzial mi ,ze jest zaawansowany i duzy ,wycieli wszystko co mogli no i dali do ponowanego badania histopatologicznego ,Ja bardzo sie boje ,ze to moze byc zlosliwy ,wyniki dopiero za dwa tygodnie . Panie doktorze ,czy jak jest duzy i zaawansowany czy to z operacji tez zawsze jest zlosliwy ? no i jak by tak bylo jakie rokowania sa zeby mama zyla

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.