Gość zaniepokojona Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mam pytanie ogólnie mojej piersi. Kiedy dzisiaj rano wstałam była cała spuchnięta i wyczułam guzka, jest niewielki i z tego co przeczytałam na innych forach jest podobną objawom ropniaka, proszę pomóżcie mi i wyjasnijcie co to moze byc. moze to jest spowodowane tabletkami ktore zaczelam przyjmowac. Nie wiem pomożcie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Nie wiem jakie Pani zaczęła zażywać tabletki. Proszę przeczytać w ulotce czy mogą wystąpić takie powikłania po zażyciu tych tabletek. Obrzęk, guzek i silna bolesność sutka mogą być objawem ropnia. Proszę z tym problemem bezpośrednio skontaktować się z lekarzem. Trudno określić co się dzieje bez badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaniepokojona Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 przyjmowałam Microgynon 21. ale w ulotce jest tylko napisane : Tkliwośc piersi, ból i wydzielina z brodawki sutkowej. wczoraj je już odstawiłam, a z tego co się na necie naczytałam o tym ropniu, ,jak się go leczy i jak jest już w stanie zaawansowanym to tylko operacyjne leczenie :( jakoś będzie trzeba to rozwiązac ale w każdym razie Dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaniepokojona Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Okazało się, że to jest torbiel (pomimo ,że nie karmię piersią i nie mam jeszcze dzieci). Podczas wizyty u ginekologa , opróżnił z ropy tego torbiela poprzez wbicie igły. dostałam próbke i skierowanie do laboratorium (gdzie pobierają opłate w wysokości 27 zł za bakterie ujemna, a za dodatnia trzeba jeszcze więcej dopłacic). Przepisali mi antybiotyk i już torbiela nie ma. Jeden lekarz powiedział,że to jest reakcja obronna organizmu przed nadmierna iloscią hormonu, natomiast drugi , że zrobił się stan zapalny ale nie wiadomo od czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 A jaki ten antybiotyk jesli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Pomuscie mialam zapalenie brodawki peklo mi to i wyleciala ropa ale po jakims czasie urosla tak jakby gulalka nie boli to ale zle sie czuje z tym prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi