Gość karolina Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Od jakiegoś czasu gdy sie załatwiałam to jak podcierałam ,,pupe,,był czerwony papier i mnie szczypało. również gdy kał wychodził to mnie bolało tak jak by mi kotoś nacinał odbyt, ale to po 2 tygodniach ustąpiło. dziś przy załatwianu poleciała krew i to dość dużo, wyglądało jak bym miała okres, troche sie zmartwiłam, bo nie wiem co to jest. czy mam iść odrazu do lekarza czy może przeczekać i zobaczyć czy sie bedzie powtarzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Na pewno należny z tym problemem od razu iść do lekarza. Najczęściej przyczyną takich problemów są żylaki odbytu lub szczelina odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 ja tez mam taki problem 2 tyg temu urodzilam dziecko nie moglam sie zalatwic przez tydz czsu teraz tez mam z tym problem ale jak juz dochodzi do wypróznienia to z wielkim bolem i odrobina krwi v:( nie wiem co robic pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Od miesiąca moja córeczka lat 8 ma plamienia z odbytu po załatwieniu.Była badana czy nie ma hemoroidów ,miała robione usg jamy brzusznej ale dalej nie wiadomo co może być przyczyną.Lekarz uważa że to może być podrażniona jakaś ścianka i dlatego pojawia się krew,i nie jest to na pewno nic poważnego.Co dalej z tym robic gdzie się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bożena Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja brałam tabletki na odchudzanie i wstrzymał mi się stolec nie wypróżniałam sie przez około tydzień, zastosowałam czopek glicerynowy i podczas załatwiania ból był niesamowity i na papierze była ciemna krew i jakieś skrzepy, ból nie ustępuje swędzi i piecze przez cały dzień Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KAsia Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Dziśpodczas załatwiania sie papier był cały czerwony czy to powazne?mozliwe to że topo saszetce Goodbye Appetite???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 mam 27 lat gdy siadam na ubikacji leci mi krew raz w tygodniu raz na miesiąc co drugi dzień co to morze oznaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 To oznacza że trzeba iść do lekarza rodzinnego a ten skieruje do odpowiedniego lekarza. Lepiej nie lekceważyć objawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Kiedy się wypróżniam leci mi krew z odbytu. Przypomina to okres . Po podtarciu *pupy* papier był czerwony. W trakcie wypróżniania odczuwam ból , ale tylko z lewej strony odbytu. Kiedy podcieram się papierem ból jest taki sam. Kiedyś miałam takie coś ale to trwało jeden dzień i pojawiało się raz na 6/7 miesięcy , więc po prostu nie zważałam na to. Teraz powróciło i nie chce ustąpić . Czy powinnam udać się do lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Możliwe że są to żylaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosc Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Jeśli boli to może być szczelina odbytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kris Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Miałam takie same objawy aż kiedys po pełni wylazł owsik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kordian Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 mam to samo i czesto boli mnie brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi