Gość Aktyw66 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Witam. Około 2 tygodni temu jechałem dosyć szybko na rowerze i przez nieuwagę najechałem na kamień.Kiedy kierownica wyślizgnęła mi się z rąk szybko i mocna upadłem na zewnętrzną część lewego uda. Oprócz innych ran bardzo mocno rozbolało mnie owe udo.Po paru dniach zrobił się duży siniak, którego dotknąć nie mogłem! Na dzień dzisiejszy na udzie nie ma jakby siniaka, ale według mnie spora gula widoczna nawet przez spodnie. Gdy dotyka się miejsce czuć pod skórą coś w stylu wody.Co prawda całe miejsce już nie boli bardzo, jednak rozmiar skłonił mnie do napisania o tym.Dodam , że po lekkim uderzeniu w miejsce nadal boli. Czy jest to coś poważnego i mam coś z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alla Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Mi na ból pomaga zawsze krem znieczulający swiss medical, który kupiłam na stronie naporost.pl bo jest taniej niż w aptece. Teraz wystarczy, że posmaruję miejsce, które mnie mnie boli i po chwili sprawa załatwiona *) Krem poleciła mi koleżanka i miała racje, że jest lepszy od tabletek, a dodatkowo na tej stronie dużo tańszy. Polecam i życzę zdrowia *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość u4fifa reviews Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 You always know the right thing to say. u4fifa reviews https://www.webwiki.com/u4fifa.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi