Gość Karolina Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Dzisiaj przez przypadek znalazlam na dolnej, prawej czesci moich plecow, cos przypominajacy guz, ale jest on niewidoczy i jest pod skora. Nie jes bolesne. Co to jest, i co powinnam z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Najlepiej udać się do lekarza, który przyjrzy się zmianie skórnej. To może być włókniak albo tłuszczak. Wtedy dobrym rozwiązaniem jest usunięcie zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Dziekii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 jestem chlopakiem mam w prawej piersi goza juz od 5 lat ja mam teraz 18 jestem skierowany na operacje ale nie wiem czy isc bo niekturzy lekarze mowja ze bez sie da usunac co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 pszepraszam ze tutaj pisze ale nie wiem gdzie moge sie kogos spytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ULA szczecin Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam moj maz ma z 12 guzkow na ciele jeden ma srednice 10 cm zmian koloru skory nie ma , maz cwiczy budowa kulturysty bez tkankitluszczowej dlatego bardzo uwidaczniaja sie guzy [zaiany na torsie nie mam kogo sie spytaco porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mika Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mam na palcu i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi