Gość ralf Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam mój problem zaczął sie od jakies infekcji ujscia cewki moczowej brałem sporo antybiotykow cipronex dwa razy , monural pozniej jakies kolejne dwa antybiotyki o szerokim spektrum działąnia problem z ujsciem cewki moczowej mam dalej jest zaczerwienione i szczypie . Po tych antybiotykach zaczał sie problem z odbytem zaczerwienienie swiad i pieczenie. Byłem u kilku lekarzy dostałem masci pimafucort pozniej advantan probiiotyki itp swiad i zaczerwienienie ustapiło teraz ciagle mam klejacy odbyt skora odbytu tkliwa czasami zaswedzi . Wie moze ktos jak mi pomoc i co moze byc przyczyna tej klejacej skory trwa to juz ok 5 miesiecy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 witam mam ten sam problem co kolega wyzej skora na odbycie jest lepka i wilgotna czasami piecze moze ktos pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi