Gość Krystian Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Od jakiegoś czasu biegam . prowadze aktywny tryb zycia . od pewnego czasu po chwili biegania odczuwam bol w prawym i lewym boku . czasami pojedynczo . bol po lewej stronie tak jakby zaraz pod sercem i rownolegle po drugiej stronie . bol czesto sie nasila tak ze ciezko jest mi wziac gleboki oddech a wrecz nie moge tego zrobic . przy szybszym chodzenie np do szkoly zdaza mi sie to samo jednakze bol wtedy jest mniejszy . co to oznacza i skad bieze sie ten bol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tiro Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Możesz doraźnie tak jak ja stosować krem znieczulający swiss medical, który szybko radzi sobie z bólem. Wystarczy posmarować i po chwili ból ustępuje, a krem ładnie pachnie i na prawdę długo działa. Nawet szybciej niż tabletki niszczące żołądek i jelita. Ja swój krem kupiłem na stronie naporost.pl i jestem z tego bardzo zadowolony, bo oszczędziłem pieniądze(w aptekach jest dużo drożej) i czas. Oczywiście jeśli będziesz miał okazję to wybierz się do lekarza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi