Gość andro Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam. Jestem młodym mężczyzną, mam 18 lat. Od zawsze wiedziałem, że mam krzywe małe palce u obu dłoni, ale nigdy się tym nie przejmowałem - aż do teraz. Dużo o tym czytałem, oraz zobaczyłem coś o klinodaktyli. Myślę, że to może być z tym powiązane. Moje piąte palce u dłoni są krzywe, jakby kość środkowa *zakręcała* do wnętrza dłoni (w stronę pozostałych palców). Proszę o poradę, da się je jakoś wyprostować? Szczerze - wstyd mi za nie :) Proszę o wypowiedzi, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Tez mam krzywe palce, miala moja babcia ma kuzynka mam ja i ma teraz moja corka *) to raczej wada kosmetyczna...nie przejmuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi