Gość Heniek Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam. Pod koniec stycznia wycięto mi wyrostek, miesiąc po operacji zgłosiłem się z bólem brzucha, który okazał się naciekiem zapalnym. Po tygodniu na antybiotyku czułem się lepiej, lecz kolejny miesiąc później objawy powróciły z dodatkowymi ciągłymi nudnościami. Stwierdzono u mnie przepuklinę pępkową z wrotami wielkości dwóch opuszków palca, na którą dostałem tabletki przeciwwymiotne które wystarczą na mniej więcej tydzień czasu i zostawiono mnie z bólem brzucha, z wyznaczonym terminem zabiegu, niestety dopiero na koniec września, czy taki okres oczekiwania nie zagrozi mojemu życiu? Czy ból brzucha i mdłości będą obecne przez całe pół roku aż do czasu operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HENIEK Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Głównie chciałbym się zapytać czy da się skrócić okres oczekiwania na zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi