Gość Chora Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam 16.03.16 miałam zabieg ropnia na pośladku lewego dopiero dziś udało mi sie wypróżnić moj brzuch jest bardzo wzdety i odchodza mi co minute dwie nie ustannie gazy to jest okropne w brzuchu mi sie przelewa burczy boli mnie podbrzusze czy to jest powikłanie po operacji ? W odbycie szukano długo przetoki ale nie znalezli czy to może dla tego tak jest że dużo powietrza sie dostało ?jak mam sobie pomóc nie moge wyjsc z domu bo te gazy sa uporczywe i brzytko pachna.Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi