Gość kaulitzowa Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam, od kilku tygodni czuję rano duże parcie na stolec. Ciężko jest mi się wypróżnić ale nie mam zaparć. Wczoraj postanowiłam wybadać palpacyjnie co to może być i wyczułam, że ujście odbytu, czyli ten otwór skórny jest bliżej pochwy a zwieracz odbytu wyżej. Więc mam jakby parcie a stolec nie może się wydostać bo nie ma którędy. Czy to może być przetoka. Do kogo się udać? Mam 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 To moźe być uchyłek odbytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi