Gość Tomek7788 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam. Mam lat 16 i mój problem polega na tym, że jakiś czas temu udałem się do chirurgia z podejrzeniem stulejki. Okazało się, że stulejki nie mam tylko problemem było niemycie prącia(nie ściągałem skórki przez kilka lat) i wdała się bakteria. Po stosowanych lekach kiedy skórka ściągała się już gładko a bakteria zniknęła ból napletka nie zniknął. Boli podczas dotykania i mycia. Co powinienem w takiej sytuacji zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pomogę Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Masz typowe objawy nadwrażliwości zoledzia. Nie dotykales go nigdy i przez to ta nadwrażliwość. Chodź z odslonietym napletkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johnny Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Dokładnie. Z odsłoniętym napletkiem w bieliźnie. Ból ogromny na początku (wiem sam po sobie) ale działa. Gdybyś miał jakieś pytania pisz na maila : johnny1502@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi