Gość Dominik Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam. Otóż obudziłem się rano i poczułem lekki ból na penisie. Zajrzałem i ujrzałem niewielką, białą krostę, coś w wyglądzie przypominającą trądzik z ropą w środku krosty. *Pryszcz*, lekko boli, przez co, cały czas o nim myślę. Czy powinienem udać się do lekarza? Dodam, że mam 15 lat i jestem w trakcie dojrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AAA Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Proszę o zdjęcia problemu wtedy będzie można coś więcej stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sin Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zdjęcia chorób penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi