Gość madzik192 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tworzę wątek bo nie znalazłam podobnej sytuacji... A więc, mam 18 lat, za miesiąc 19, jestem dziewczyną. Jakieś 2tyg temu zauważyłam guzy na nogach, jeden na piszczelu drugi u drugiej nogi z tyłu nad stopą. Są twarde, jak naciskam to bolą. W poniedzialek wyszły mi jeszcze 3 - dwa mniejsze na tej nodze co jest guz na piszczelu i trzeci jeszcze mniejszy obok wewnętrznej kostki. Zauważyłam, że po ciepłej kąpieli różowieją/czerwienieją troszkę. Ktoś miał coś takiego? Gdzie mam sie udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość no Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 tłuszczaki pewnie - chirurg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ggg Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 miałam to 2 lata temu, lekarz stwierdził rumien dostalam 2 masci po 2-3 miesiacach zeszlo calkowicie, a bylo to przez przebyta 4 miesiace wczesniej mononukleoze. Jednak kazała mi wykluczyc gruzlice, bo to tez sa objawy tej choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi