Gość Qwertowy123456 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Witam, Mam maly problem, przez jakis czas guzek rosnie mi na penisie, z poczatku myslalem, ze to jakis *syf*, lecz jest w nim biala wydzielina, poki co nie zamierzam tego wyciskac czekam az samo wyplynie podejrzewam niestety, ze to kaszak. Mam 16 lat i wstydze sie powiedziec rodzicom o tym, by pojsc do lekarza (poki co bede jeszcze tego guzka obserwowal) i mam pytanie, czy jesli nie pojde do lekarza po jakims czasie bede mial jakies spore konsekwencje z tym kaszakiem? Czytalem ponoc, ze po wyplynienciu *odradza sie*, oczywiscie juz zaczynam polewac go spirytusem salicytonowym, ale niestety wstydze sie powiedziec o tym rodzicom, a slyszalem ze to trzeba usuwac chirurgicznie. Czy kaszak to spory problem czy nie trzeba isc do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi