Gość Sebastian 1996 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam mam 20 lat i odkąd tylko pamiętam-podejżewam, że od urodzenia mam bardzo dziwny guzek na powierzchni czaszki jest okrągły i ma jakieś 2mm średnicy jest bardzo twardy, a jego mocniejsze naciśnięcie powoduje bardzo silny ból, oraz zdarza się, że wystąpi podobny efekt zawrotu głowy jak przy niedotlenieniu czy zbyt gwałtownym wstaniu z pozycji leżącej. guzek wygląda jakby mi ktoś wrzepił kulkę łożyskową pod skute na powierzchnie czaszki-oczywiście nigdy nie oberwałem z wiatrówki w głowę itp. Co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hehe Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 a piszesz jakbys dostal z wiatrowki. jestes pewien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi