Gość Ewa1993 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Szanowni Państwo, Mam 22 lata drugi raz występuję u mnie krwawienie po miesiączce, tydzień temu skończyła mi się miesiączka natomiast w dzisiejszym dniu występował ból brzucha, brzuch jest opuchnięty i z ledwością występuję krwawienie czuję się po prostu jakbym była przed okresem pomimo tego że już była. Czy leczenie psychiatryczne które było 2 lata temu na depresje może mieć na to w jakimś stopniu wpływ? Nie biorę leków psychotropowych, Lecz przeważnie występują u mnie zmiany nastroju Po pobraniu krwi na tarczyce wyszło że wszystko jest w porządku Jaka może być tego przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Halina Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Ja mam stwierdzone Hashimoto ale dopiero po zrobieniu płatnych przeciwciał na tarczyce a tak wyniki na wolne hormony też mi wychodziły w normie, choć mialam wszystkie oznaki jak w niedoczynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi