Gość Warol Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam, przyzwyczaiłem się już, ze zacząłem tyć od dziecka, wykryto wtedy u mnie n. tarczycy, ciągle mialem zle wyniki, zdarzaly się tez dobre, przestałem od bodajże dwóch, trzech lat chodzić do endokrynologa, waga zaczela skakać, a.przestalem chodzić po unormowaniu jej, trenuje codziennie u boku trenerów olimpijczyków. W ciągu pól roku przytylem 6 kg, jestem w szkole sportowej, zaś uroslem tylko 2 cm. Zażywam Euthyrox 75, mysle nad zwiększeniem dawki, obecnie zaczynam cykl na monohydracie kreatyny. 14/174/88 Obecnie, spróbować zwiększyć dawkę i odczekać tydzień przed kreatyną, porównać wyniki wagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Warol Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dodam, ze nie raz nie jem sniadania, bo nie mam czasu, gdy wracam po treningu, często bez posilku klade się spać, wstaje, cos porobię na telefonie, poczekam do rana i tak ciągle, czasami zjem tylko obiad i idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi