Gość załamany Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Witam. Mam wielki problem w wieku 18 lat przebylem operacje obrzezania. Po tej operacji mam juz prawie 5 lat problemy, gdyż mój penis jest słabo dokrwiony w zwisie i jest bardzo wiotki i mały. Sprawia mi to duży dyskomfort, ciągle mie w tym miejscu coś boli i uraża i jest to bardzo nieprzyjemne uczucie w szczególności na żołędziu i pod nim. Jeżdze już od kilku lat po urologach i innych lekarzach i nie ma żadnej poprawy. Nie wiem co mam z tym już zrobić, stanów zapalnych nie mam bo robilem badania a po za tym dbam o higiene. Nie mam takich odczuć gdy penis jest troche ukrwiony. Po za tym zrobiłem badania testosteronu i okazalo się że mam bardzo niski poziom. Obecnie lekarz urolog leczy mnie testosteronem w tabletkach, maścią Lorinden oraz tabletkami na lepsze poprawienie krążenia ale żadnych efektów nie ma. Co może być przyczyną i w jaki sposób można to leczyć? Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Mogło tak być, że podczas operacji doszło do powikłań dających teraz objawy niedokrwienia. Dobrze skondultować problem z chirurgiem naczyniowym, a poziom hormonów w organizmie z endokrynologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi