Gość PiszeZWrocławia Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam, jak miałem z 4 lata miałem zrobioną jakąś operację końcówki napletka. Został on rozcięty i pozostawiony sobie. Ze względów estetycznych, ale i nie tylko(gdy zakładam prezerwatywy skóra się odwarstwia w druga strone i trochę to przeszkadza), chciałbym problem rozwiązać. Więc pozostaje mi tylko obrzezanie czy mogę coś z tym zrobić? Dodatkowo, jako że miałem rozcinanego penisa po zszyciu część szwu się rozwarstwila gdy miałem z 13 lat, i trochę nieciekawie to wygląda. Jako, że mam 20 lat chciałbym zająć się tymi sprawami bo nie czuje się z tym komfortowo. Jako, że do lekarzy nie chodzę wcale i mieszkam samemu 500 km od mojego lekarza rodzinnego nie za bardzo wiem jak się sprawa zająć... ani do jakiego specjalisty się udać. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piszezwroclawia Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie końcówkę napletka a jego całość, przepraszam za brak ścisłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uoo Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi