Gość Strapiony Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam, miesiąc temu przeszedłem operację przepukliny prawostronnej z wszyciem siatki. W obrębie blizny odczuwam ból, poza tym jest ona twarda. Czy to jest normalne ? Dodam jeszcze, że po operacji do prawego jądra naciekła krew i zrobiło się ono twarde ( w szpitalu powiedzieli, ze to normalne). Taki stan ustąpił jednak czasami odczuwam ból tego jądra i zauważyłem, że tylko jego mała część jest w mosznie a reszta się schowala. Czy to normalne po operacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Rana jest twarda ale z czasem powoli zacznie miękknnąć i się wchłaniać, co do jądra to niestety w miejscu operowanym przechodzi nasieniowód i to przyczyna bólu, powinno lada moment ustąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 witam ja jestem 4 miesiąc po operacji przepukliny mosznowej, też przez pierwsze tygodnie rana była dość twarda i momentami bolesna, teraz się czuje jakby tej operacji w ogóle nie było :) także jedyne co trzeba zrobić to uzbroić się w cierpliwość, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi