Gość Piterek Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam Mam problem. Otóż kilka tyg temu coś strzelilo mi w penisie podczas stosunku. Dźwięk typu nastawienia pleców przez fizjoterapeute. Potem pojawił się ból po lewej str od penisa pomiędzy pachwina a penisem. Ból jest dość dziwny. Raczej tylko jak leze lub siedzę. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piterek Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dodam ze mam 20 lat. Ból jest taki uporczywy, od stosunku minęły jakies dwa tygodnie a on wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zdjęcia chorób prącia u mężczyzn dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi