Gość Nobody Important Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam, mam problem od kilku dni a dokładnie 3, końcówka skórki penisa jest cała spuchnięta w środku wydaje się że jest woda/powietrze nie mam pojęcia nie mogę naciągnąć skórki na całego penisa jest cały czas zdjęta spuchło mi to na 2 dzień i nie chce zejść nie wiem co mam robić proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aa Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Podeślij zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Important Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 jak gdzie? -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aa Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Podaj adres e mail to Ci napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 8 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak mogą wyglądać choroby penisa http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi