Gość WWKK34 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam Ostatnio zauważyłem ze podczas wzwodu po wewnetrznej stronie penisa delikatnie ponizej zoledzia pod skórą znajduje sie mala twarda wypustka/guzek. Wydaje mi sie ze znajduje sie ona na ciale jamistym bo podczas ruchu skory nie przemieszcza sie.Odczuwam ja tylko podczas wzwodu . Ma ona ok 1mm .Co to moze byc? I czy powinienen zglosic sie do lekarza jezeli nie odczuwam bólu ani innych negatywnych skutkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pomogę Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ile masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam mam podobny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 mam problem z guzkiem pod żołędziem który ma około 5 mm jest ciągle wyczuwalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolek Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zdjęcia chorób prącia dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi