Gość Anonymous Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam Mój problem to dziwna chrząstka na skórce okrywającej żołędzia ( napletek ) która jest dobrze użylona. Problem jest taki że to nie swędzi, nie boli ale po prostu przeszkadza. Mam 15 lat, odkryłem to 2-3 lata pod prysznicem gdy zauważyłem że nikt czegoś takiego nie ma. Mam nadzieje że ktokolwiek wie co to jest, jak będzie potrzeba to zrobie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jest taka potrzeba zrobienia zdjęcia. Podczas spoczynku i erekcji bo nie wiem gdzie będzie lepiej widać. Możesz podać swojego e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość o Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zdjęcia chorób prącia u mężczyzn dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi