Gość Paweł Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Kiedyś dawno temu, miałem małego, twardego guzka przy odbycie, był to hemoroid... siadanie, chodzenie itd. sprawiało mi ból i pieczenie. 2 dni temu znów dostałem czegoś *podobnego*, guzek przez 2 dni urósł do dosyć dużych rozmiarów, ale był miękki. Tak samo miałem problemy z siadaniem i chodzeniem. Aż w końcu mi to pękło i wylała się z tego tak jakby ropa, dosyć gęsta maź, bez krwi. Przestało to boleć i swędzieć, ale moje pytanie brzmi, co to mogło być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi