Gość wiewiorka_4483 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Trzy miesiace temu maz przeszedl ostre zapalenie trzustki w wyniku którego wytworzyl sie duzy zbiornik okolotrzustkowy,zastosowano drenaz zewnetrzny.po 5 tygodniach zrobiono nakłucie w innym miejscu gdyz dren malo zbieral i wystapila temperatura.teraz zbiornik sie drenuje ok.400 mil tresci na dobe a goraczka dalej wystepuje nawet do 38,5.przyjmowal cipronex.nie ma innych dolegliwosci bólowych,posiew ujemny.czy to jest normalne,we wtorek mamay wizyte u chirurga, ale ta goraczka mnie niepokoi ,o czym moze swiadczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość egwer Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 i jak czuje się mąż??? mój chłopak miał ostre zapalenie trzuski niestety nie udało się go uratować ://// chętnie udziele informacji rad na temat tej strasznej choroby mój e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cleo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Jaka była przyczyna ozt i ile chłopak miał lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi