Gość Jajo Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam, jako że jeszcze nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie chciałbym je zadać tutaj. 3 dni temu pod skórą na penisie, dokładniej 1cm pod prąciem lekko z lewej strony wyczulem Guzek, wydaje się lekko twardy a zarazem miękki tak jakby była tam woda z czymś. Jest on nie widoczny, jest mały lecz podczas wzwodu lekkie wybrzuszenie. Jest on pod skórą, da się go wyczuć nawet jak naciągne penisa nadal jest pod skórą. Proszę o odpowiedź bo trochę już się przejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JAJO Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam, jeżeli ktoś miałby ten sam problem może sobie kupić żel Lionel 1000 Po 3 dniach smarowania zauważyłem że to coś się zmniejsza, polecam robić okłady wacik, plaster żeby to się nie przecieralo. Pozdrawiam założyciel tematu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość p Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zdjęcia chorób prącia u mężczyzn dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi