Gość Kamil Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam, dwa miesiące temu miałem wycinany wyrostek robaczkowy, stwierdzono u mnie zapalenie jelita. Boli mnie kręgosłup i kolana, czy może być coś wspólnego z tym zapaleniem jelita? Strasznie mi to utrudnia życie. Nie wiem co mam dalej robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikella Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 porozmawiać z lekarzem. moja mama ma zapalenie jelita. dzięki diecie żyje się jej lepiej, ale nadal ma problemy z bólem brzucha. lekarz wczoraj skierował mnie na kolonoskopię, ponieważ podejrzewa u mnie podobne schorzenie. jutro mam kolonoskopię w intermedzie w będzinie. czy ktoś wie, ile czeka się na wyniki badań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Okolo 4 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystyna Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Kolonoskopie - wynik masz zaraz po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi